Extra

Papa voor Emma

En toen veranderde ons leven ♥


Vorige week liet ik via Instagram weten dat er een nieuwe liefde in ons leven gekomen is.
Het boek “single mom” heb ik afgesloten en hoef ik hopelijk nooit meer open te slaan.

Ik vroeg jullie of er vragen waren en daar zal ik er in deze blog een paar van beantwoorden.

Wij kennen elkaar nog niet héel lang, maar soms weet je gewoon dat het goed zit. We kennen elkaar via tinder, no shame at all.
Na de eerste date voelde het al anders als bij dates ervoor.
We zijn “officieel” samen sinds afgelopen kerst, lekker cliché.
Met kinderen in het spel denk je wel 20x na voordat je stappen onderneemt. Dit hebben wij ook gedaan, samen en apart.
We hebben samen (en met familie) kerst gevierd en zijn met z’n drieën het nieuwe jaar in gegaan.

We zijn geen gezin van 3, er is namelijk een broertje voor Emma!
Emma en B schelen niet veel, Emma is 4 maanden jonger.
Emma is er altijd. B is er om het weekend, de andere dagen is hij bij zijn moeder.


We gaan nog niet samenwonen, daar wachten we nog eventjes mee. R heeft een eigen koopwoning in Zeeland. Daar zullen Emma en ik op een gegeven moment bij komen. De “oude” meubels zijn verkocht en we hebben samen een nieuw kleurtje voor de muren uitgekozen. Zo we steken het huis in een nieuw jasje, en hebben we beide een nieuwe start. Emma krijgt dan ook eindelijk haar eigen kamertje!

Ik ben gelukkig en zo dankbaar dat er zo’n lief persoon in ons leven is gekomen. Die niet alleen een geweldige vriend voor mij is maar ook langzaam aan de beste papa voor Emma zal worden.

Mijn blog en Instagram blijven bestaan. Emma blijft natuurlijk gewoon Mijn Gelukje. Zonder haar had ik al deze mooie momenten nooit mee gemaakt. Ik hoop dat jullie ons ook blijven volgen. Dankjewel dat jullie erbij waren afgelopen 1,5jaar!

X Kirsten

Geef een reactie